image00041.jpeg

ENYA & IVANHOE

ENYA HAR FØDT  D. 17/3-21

- alle hvalpe er reserveret!

         Skylock City Glam                              Ch.Jch.IB.Pt.Esp. Ivanhoe de Lar De Casanova

Hvalpekassen bliver løbende opdateret, så det er muligt at følge hvalpene og deres udvikling. Der vil flere gang ugentligt blive lagt billeder op, så husk at bladre ned på denne side og læse mere om kuldet. Nyd alle de skønne billeder. 

We also want to thank Bearnar, from kennel Lar De Casanova, for making this very special and last litter on Enya possible. We are very happy for this oppitunity, Ivanhoe is truely a very special, handsome, social and grounded boy. 

D. 15/4-21

4 uger gamle og fuld af charme, selvtillid og lækkert hår. De små er SÅ skønne - vi kan slet ikke få nok. De har masser af gå på mod, selv da hvalpekassen i sidste uge blev inddraget og der blev lavet ny stor indhegning, ja så synes hvalpene jo kun at nyde den ekstra plads at boltre sig på. 

Der bliver nu leget, bidt, testet grænser, gøet og ikke mindst nyt tid med kennelens øvrige hunde som på skift besøger de små i deres indhegning. Og det er en kæmpe succes for både de vokse, ungehunde og de små hvalpe.

Selv de sorte "fejlfarvede"  (vores flatcoated retrievere) står i kø for at komme ind til de små, og de små elsker elsker elsker dem. De er også en god måde, at lære en anden race og specielt en stor sort hund at kende og blive tryg ved. Det er god læring, når de små skal flytte hjemmefra og ud i den store nye verden..

D. 5/4-21

Vi har snydt lidt - normalt starter vi først hvalpene på opblødt hvalpefoder når de er 3 uger gamle. Det får det først som en introduktion til foderet, mens deres primære måltider forsat er mælk. Men da de små er så meget fremme og virker klar, har vi tyvstartet allerede i dag. 

Og sikke en succes !!! Normalt liger det hele en svinesti, men dette kuld er åbenbart med medfødte bordmanerer - vi klager ikke. Helt måltidet blev indtaget med velbehag og der skulle efterfølgende luftes store og forspiste maver - så er rygstillingen jo klart at foretrække. 

Både halv-søster Luna og Vera er flittige til at besøge hvalpekassen, til stor glæde for både små og store. Måske de store ikke helt kan vente på at de vokser, og bliver større så de kan lege sammen.

D. 30/3-21

Snart 2 uger og slet ikke til at stå for - de er begyndt at åbne øje og nøj hvor er de søde. Selvom synet ikke helt er skarpt og hørelsen endnu ikke er der, så bliver de kun mere og mere charmende for hver dag der går. 

I løbet af den næste uges tid, vil de kunne se og høre. Så bliver der liv og glade dage i hvalpekasse,. Hørelse og lyden når en hvalp opdager den kan gø eller hyle burde alle opleve. Det er så sød og sjovt, de bliver både overrasket, sure og usikre på hvor lyden kommer fra, er det en trussel eller noget man skal reagere på. De lære heldigvis lyn hurtigt at det er dem selv eller en af søskende som er i gang, og det kan nogle gange ende i den helt store koncert. 

D. 25/3-21

Hvalpene er nu en uge gammel, de trives, tager på i vægt og får sovet, så de kan vokse sig store og stærke. Enya er som altid, en fantastisk mor, hun er over dem alle, og kan næsten ikke lokkes ud af kassen og væk fra de små guldklumper. Men vi bebrejder hende heller ikke - de er jo så dejlige!! 

D. 17/3-21

Enya har født! Vi er meget glade og stolte over at kunne præsentere det sidste skud på stammen efter vores  Enya. Da dette er Enyas sidste kuld, har denne kombination være planlagt længe og vi har ventet i spænding på disse små guldklumpers ankomst - og nu er de her! 

Vi kan nu præsentere en meget stolt og fantastisk mor med hendes 9 hvalpe - 5 tæver og 4 hanner. Både mor og hvalpe har det godt. Husk at denne side løbende bliver optageret i takt med at hvalpene vokser og udvikler sig. 

D. 16/2-21

Enya er scannet drægtig - wuhuu!! 

Og vi venter hvalpe i slut marts 2021, Side her vil løbende blive opdateret om drætigheden, fødsel og hvalpenes opvækst her hos os. 

Læs mere om forældrene til kuldet her:

BILLEDGALLERI ENYA & IVANHOE

ivanhoe 1
ivanhoe 1

ivanhoe6
ivanhoe6

DSC_0208
DSC_0208

ivanhoe 1
ivanhoe 1

1/5