forside10.jpg

ENYA & CHAPEAU

ENYA HAR FØDT D. 9/8- 2019

Hvalpekassen bliver løbende opdateret, så det er muligt at følge hvalpene og deres udvikling. Der vil flere gang ugentligt blive lagt billeder op, så husk at bladre ned på denne side og læse mere om kuldet. Nyd alle de skønne billeder. 

Skylock City Glam   X  Vestafjell's Quite Knight

D. 02.10.2019

I dag har hvalpene igen været på tur, denne gang i skoven. Endnu en køretur blev vinget af - uden problemer. Sikke der blev hygget, leget og udforske på ny og fremmed grund. Det bragte stor begejstring for de små med en ny legeplads, og turen hjem var der som altid udsolgt. 

D. 30.09.2019

I går havde vi igen åbent hus for alle vores dejlige hvalpekøbere, og det er altid så hyggeligt at have jer alle på besøg. Der blev nusset, hygget og kysset til den helt store guldmedalje. 

De små har i dag været til dyrlægen for at få deres første vaccine og sundhedstjek, alle fik en guldstjerne i bogen, det er altid dejligt med ros - vi synes også selv det er nogle skønne hvalpe. 

Derudover har dagen også stået på "træning" med vildt, og det var en stor succes! Der blev både apporteret vinge, kanin- og rådyr dummy. Fantastisk at se hvalpene have drift for netop det racen er avlet til. 

D. 27.09.2019

I dag bliver vi 7 uger - og det betyder også, at der nu kun er 1 uge til vi begynder at flytte hjemmefra. Hvor er tiden blevet af? Heldigvis er det ingen sag at sende hvalpe ud til deres nye familier, når vi har sådan nogle fantastiske hvalpekøbere som jer. Vi er slet ikke i tvivl om, at de får det fantastisk og vil blive forkælet.  

Vi ved ventetiden er lang, men heldigvis det hele værd. Lidt hovedbilleder af et par af hvalpene. 

D. 25.09.2019

Der er fart over feltet og liv og glade dage. Det er nu igen sag med så mange hvalpe, når de er så søde, kærlige og slet ikke til at stå for. 

Selvom der er gange i den, og der bruges en del tid på at jagte støvsugeren flere gange dagligt, så er det nu stadig godt med en lille "morfar". Om luren foregår på bamsen, vasketøjet eller i bruseren, tja det er liget meget.

D. 23.09.2019

I går stod den på udflugt til sommerhuset, en god køretur på ca. 45 min. Den længste de små har været på indtil nu, men det var intet problem for de små. Turen gik i god ro og orden, ved ankomst til sommerhuset skulle det nye område lige ses an, men der gik ikke mange sekunder før de alle løb i øst og vest. 

Der blev hygge, spist grankogler, leget på den lille høj og der blev dog også tid til en lille lur i den sidste eftermiddags sol. Det var en stor succes og den må vist hellere gentage en gang mere. 

D. 22.09.2019

I fredags blev hvalpene 6 uger, det blev derfor fejret i weekenden med lækre tørrede okseknogler. 
De blev delt med søster Vera i stor velbehag.

D. 18.09.2019

I dag har de små været på tur. Vi trænede bilkørsel og socialisering, og pakkede derfor bilen og tog den tur i gågaden i Holstebro.  Endnu engang var hvalpene meget uimponeret over køreturen, gågaden var en kæmpe hit - så mange søde mennesker som gerne ville snakke.  Køreturen hjem gik i pinlig tavshed, alle hvalpe sov sødt hele vejen. 

D. 14.09.2019

I går blev vi 5 uger - og vores mad mor kan slet ikke forstå hvor tiden bliver af. Der er kun 3 uger tilbage til vi flytter hjemmefra. Tiden får stærkt når man laver det man elsker. 

Hvalpene har været ude i det gode vejr, her stod den på leg og hygge med onkel Huxie. Derudover fik hvalpene for første gang øjnene op for gælden ved en sansegynge. Begejstringen var svært at skjule og pludselig var der kø for at komme op på gyngen og få en tur. 

D. 10.09.2019

Hvalpene vokser og vokser, det betyder nu også at de er så store at drinksene i mælkebaren indtages stående nu - en stor hjælp til bartender mor Enya. 

Derudover har hvalpene fået udvidet hvalpeland til baggangen også, der udforskes og larmen fra både vaskemaskine og tørretumbler er dog ikke til gene. De har mere travlt med at lege med "storesøster" Vera som nyder hvert sekund i deres selskab. 

D. 06.09.2019

4 uger i dag og vi bliver kun sødere og sødere. Vi er så gode til at bruge bakken og vi begynder så småt også at forstå, hvad en vandskål er og hvad man gør med sådan en. Al begyndelse er svær, men de er kommet stærkt efter det.  Selvom der nu leges en del, står mad og søvn stadig højst på prioriteringslisten. Nyd billederne :-)

D. 03.09.2019

Godt 3,5 uge og de små har fået travlt, der skal nu leges med legetøj, bide i hinanden og ikke mindst mor Enya skal stå model til en del. Der bliver testet grænser og de nye spidse "haj"-tænder skal afprøves. 

D. 01.09.2019

I forgårs blev de små 3 uger, og sikke meget der er sket. Der bliver leget, bidt og udforsket til den helt store guldmedalje. Mad er bare et hit - man er vel en golden? Det er ikke nemt som lille hvalp, når maven må give op før øjnene. Det måtte Hr. Grøn indse og tage en lille lur i madskålen. 

Charmen, selvtillid og lækkert hår, det er noget de små lever højt på. 

D. 29.08.2019

Livet i hvalpeland er dejligt, livet som hvalp er generelt fantastisk. Det eneste man skal er at spise, sove og blive kysset hårløs af vores menneske mor.  Vi elsker at blive nusset og hygget om, så meget at vi faktisk skal sove ovenpå benene, hvor der er trygt og godt. 
Vi vil gerne være hvalp i vores næste liv - det må da være fantastisk!

D. 27.08.2019

Al begyndelse er svær - også selvom man er en golden hvalp der opdager livet store glæde for mad. Man er i hvert fald ikke itvivl om hvor fadet har stået (se første billede nedenfor).

Heldigvis gør øvelse mester, og så er det godt der er noget der hedder en vaskemaskine. Og mens hvalpene får mad, får mor Enya en velfortjent lur på sengen ved siden af hvalpene. Hende normale ynglings plads, som ikke har været brugt siden de små kom til verden. 
Men søde er de, og der er nu ikke noget som en ny og ren hvalpegår efter et godt måltid mad. 

D. 25.08.2019

I fredags blev de små 14 dage gamle. Der er sket en del den sidste uge, de har alle åbnet deres øjne og er begyndt at kravle lystigt rundt i kassen. De er så søde og tager stødt på i vægt. 

Selvom man er 14 dage gammel, bliver størstedelen af tiden forsat brugt på at sove og spise også forfra igen. 

D. 17.08.2019

Hvalpene blev i går 1 uge, alle trives og størstedelen har allerede fordoblet deres vægt. 
Enya er en fantastisk mor, som rigtig tager sig af de små og sørger for alle 12 bliver passet og plejet til den helt store guldmedalje. 

D. 09.08.2019

Enya har FØDT!! 
Enya (Skylock City Glam) og Chapeau (Jr.CH Vestafjell's Quite Knight) er blevet forældre til et imponerende kuld på 14 hvalpe. Ikke så sært Enya var så stor, stakkels! Desværre mistede vi 2 hvalpe under fødsel. 

Alle 12 hvalpe og mor Enya har det godt og trives. Hvalpene og deres udvikling samt liv her hos os, vil løbende kunne følges herinde i hvalpekassen.  

Der er stadig et par hanner ledige til de rette familier, ved interesse kontakt os endelig. 

D. 01.08.2019

Vi fået taget røntgen billede af Enya's store dejlige mave - og den er fyldt med hvalpe. Så vi glæder os til snart at kunne byde de små hvalpe velkommen. 

Du/I kan jo selv prøve se hvor mange i kan tælle på billedet nedenunder. Så snart hvalpene er født, kan kuldet og deres udvikling samt opvækst følges her på denne side. 

Læs mere om forældrene til kuldet her:

enya&chapeau.jpg

BILLEDGALLERI ENYA & CHAPEAU

Webformaat-5
Webformaat-5

Webformaat-4
Webformaat-4

enya&chapeau
enya&chapeau

Webformaat-5
Webformaat-5

1/9