top of page
DSC_0260.JPG

RITA

sponsor.png

Skylock PhoenIx

Født: 07.05.12
Uddannet som servicehund: Forår 2018

Besøgssteder: Hjemmeplejer og Psykiatrisk afdeling. 

Kort om Rita:
Hun er uddannet besøgshund i foråret 2018. Hun besøger både ældreplejen, hospitaler og psykiatrisk afdeling. 
Hun er fast "ansat" på et plejehjem og en psykiatrisk afdeling, som hun besøger ugentligt. . Rita gør et stort og flot stykke arbejde, når hun er ude og besøge de forskellige mennesker.. Rita er meget stærk mental, hviler i sig selv og elsker opmærksomhed. Hun er god til at aflæse folk og sprede glæde hvorend hun er. Egenskaber som er vigtigt, når man skal være hund i tjeneste. 

 

DSC_0202.JPG
sponsor2.png

RITA ER SPONSORERET AF INNORDIC DANMARK


Som servicehund skal foruden de mange sociale og mentale krav, også være fysisk sund og rask uden "fejl og mangler". 
Rita har trods sin hoved under armen mentalitet AD (albueledsdysplasi), som er en "unormal" udvikling af albueleddet som kan medføre tidlig gigt og slidgigt. Det gør, at man som ejer skal tage nogle ekstra forholdregler. AD er en unormal udvikling af albueleddet og findes hos mange hunde og på tværs af racerne. Det er noget man i avlen har stærk fokus på at undgå, men som med alt andet liv - sker der nogle gange ting man ikke er herre over. Rita fik derfor som ganske ung konstateret AD, hvilket udelukker hende fra avl. 

Men da Rita besidder så mange fantastiske egenskaber og kvaliteter, skulle dette absolut udnyttes på anden vis, så andre også kunne få glæde af hende. 

 

Men Ritas AD har aldrig været en hindring for hende, hun har aldrig været smertepåvirket eller halt, og det er der en helt særlig grund til. 
Rita får nemlig Innordic produukter og har gjort det i mange år. Hun får dagligt StrongJoint, StrongBuild og Fenris. Produkter som hjælper hendes led, øger mængden af ledvæske til at beskytte og skåne leddet og samtidig biddrager til muskel vedligehold og smidighed. Vi kan ved hjælp af disse produkter holde Rita i den aller bedste udgave af sig selv. 
En Rita som trods en dårlig albue, sagtens kunne bestå og gå igennem den fysiske og sundhedsmæssige del af ekvipage prøve som besøgshund. 

TUSIND TAK til Anette og Svenning fra Innordic, vi er meget stolte over at være en del af Team Innordic!

Du kan læse meget mere om produkterne på Innordic egen hjemmeside, du/I er også altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål til produkter eller klik på linket herunder:


 

GALLERI - MED RITA PÅ BESØG

DSC_0291
DSC_0156
DSC_0351
DSC_0337
DSC_0326
DSC_0260
DSC_0084
DSC_0070
DSC_0114
DSC_0055
DSC_0202
DSC_0230
DSC_0042
DSC_0168
bottom of page