top of page
IMG_4753.JPG

OM OS

Love on a Leash...For os er en hund ikke bare en hund! 

IMG_1912.JPG
IMG_8197.JPEG
IMG_1771.JPEG

Her hos Kennelen har vi 6 hunde boende. De bor alle sammen med os inde i huset som en del af familien, da vi synes det er meget vigtig at være i tæt kontakt med vores hunde. 
Vi stor elsker vores hunde og deres forskelligheder, både som individer men også som del af en større flok, og ikke mindst som en del af vores familie. 
Hos os er det vigtigt ,at alle vores hunde kan sammen uanset alder og køn. En flok som er i harmoni, men hvor der også er en indbyrdes respekt for hinanden.

 

Når vi har hvalpe, fødes og opvokser hvalpene inde huset sammen med familien og resten af flokken. Hvalpene er på intet tidspunkt af de 8 uger alene eller på anden vis adskilt fra os eller de andre hunde. Det gør at vi altid er i tæt kontakt med hvalpene og deres udvikling. Noget vi synes er ekstrem vigtigt for at kunne præge vores hvalpe bedst muligt, og gøre dem klar til deres nye liv med en ny familie. 
I kan læse meget mere om hvordan vi har hvalpe, hvad vi laver med hvalpene og hvordan de vokser op hos os, ved at klikke på hvalpe, eller linket her:

Vi ligger stort vægt på, at vores hunde er socialiseret, holdt sunde og ikke mindst i god kondition. Vi tager derfor flere gange om ugen i både hundskov og til standen, hvor hundene kan få lov at løbe frit og bare være de tossede, glade hunde, som de nu engang er. 

Derudover holder vi dem også i form med svømning, da vi mener det er et sundt alternativ til at motionere uden at belaste led.
Vi har en special aftale med et svømmecenter, hvor vi kommer og svømmer med alle hundene. 

For os er det vigtigt at vores hunde har de bedste muligheder for at blive det bedste de kan, både til træning, udstilling og som familiehund.

Selvom alle vores hunde er familiehunde, bliver de også flittigt brug på udstilling, til træning og nogle gange på prøver. 
Det sætter derfor store krav til både kondition og hvad vi fodre vores hunde med. Både fordi hundene skal være i god huld, uden at være for tykke, men stadig få en god portion mad, de skal være mætte, glade for foderet, dets smagbarhed og ikke mindst skal det kunne afspejles i hundenes pels, velvære og energi. 
Vi har derfor indgået aftale med Innordic Danmark.
Som har hundens bedste for øje, og som har udviklet, efter vores erfaring og mening, helt fantastiske produkter, som vi ikke kan undvære til vores hunde - unge som gamle. 

 

Innordic er et dansk firma, som producerer rene naturlige tilskudsprodukter til hunde, heste og katte. Deres produkter kan hjælpe med alt fra forebyggelse, generelle problemer eller sygdomme i fx led, hud, pels, negle, muskler, udholdenhed, smidighed og meget mere. 

 

Læs mere om Innordic, deres produkter og vores erfaringer og resultater, ved at klikke på linket her:

 

  

Vi er begge uddannet DKK opdrættere, og har derfor gennemgået DKK's opdrætter uddannelse. 

En måde for os at kvalitetssikre jer og ikke mindst give jer som hvalpekøbere en større sikkerhed, når I skal købe en hvalp. 

I kan læse meget mere om retningslinjer omkring DKK, stambogsførte hunde og opdrætteruddannelsen ved at følge nedstående link:

bottom of page