top of page

INNORDIC

Om Innordic

Innordic er markedsledere, når det handler om de nyeste og mest innovative pleje- og ernæringsmæssige produkter til hunde. Innordic har nogle af de dygtigeste forskere, der arbejder sammen med ejerne, når der udvikles produkter baseret på ny teknologi og ny videnskab, der kan forbedre sundheden og dermed hundens livskvalitet. Alt er baseret på naturens egne produkter, rene, naturlige og fri for skadelige og forbudte stoffer.

Alle produkter bliver testet grundigt og undergår de strenge kvalitetskrav inden de bliver sat i produktion. På den baggrund kan Innordic sikre et 100 % tilfredsstillende resultat.

Innordic er repræsenteret over det meste af verden med moderselskabet placeret i Danmark. Innordic blev stiftet af Svenning Tvede i 2010. I dag betragtes Innordic som leverandør af markedets mest revolutionerende naturlige produkter til både hunde og heste. Produkter som alle kan anvendes til alle hunde uanset race, køn, formål og alder kan få højt udbytte af disse produkter. Produkterne bruges både af dyrlæger, trænere og ejere verden over. 
produkterne er designet til at kunne bruges både som forbyggende, til vedligehold eller ved konkrete skader og/eller sygdomme. 

Hvilke produkter bruger vi

Hos os anvender vi følgende produkter: Strongjoint, Strongjoint junior (til unghundene), Kompeet, Fenris, StrongBuild og Nutreet. Vi bruger StrongJoint for at beskytte knogler og led, både som forebyggelse og ved hunde med ledskader som fx HD/AD, spondyloser osv. StronJoint Junior bruger vi til vores hvalpe/unghunde (fra 8 uger og op til 12 mdr.) som forebyggelse og for at beskytte led i voksealderen. Kompeet bruges, som tilskud til konkurrencer, træning og prøver, for at gøre hundene mere udholdende,  sammen med Strongbuild, som er med til at styrke muskelmassen og muskelopbygningen efter fx hvalpe, skader og lignende. Vi bruger Fenris som et tilskud til hundens velvære, hud og pels sammen med den lækre olie fra Nutreet. 
Vi bruger alle produkterne både på vores unghunde, voksne og senior hunde. 

Vores 2 gamle senior hunde, som desværre ikke er her mere havde hhv. svær HD (Megan) og spondyloser (Flicka) de var begge næsten 13 år, da de tog her fra. 
I mange år som senior hunde, tog skavankerne til og daglig medicinering med smertestillende blev en nødvendighed. Megan mistede mere og mere kontrol med sine bagben i takt med muskulaturen begyndte at svinde ind. Flicka døjede meget med ryggen, gigt og spondyloser. Begge damer fik derfor fast smertestillende for at kunne fungere og trives uden smerte. Vi blev for flere år siden introduceret for Innordic og deres produkter, og i starten satte vi derfor de gamle på kun Strongjoint i højeste dosis sammen med StrongBuild. Efter kun 4 ugers brug, skete der intet mindre end et mirakel. Flicka som førhen nægtede at springe op i bilen og i sofaen på sin ynglings plads, trods daglig smertestillende, kunne nu springe op uden problemer og endda indbyde til leg med de unge hunde. 
Det samme gjorde sig gældende med Megan, hendes tilstand blev ikke forværret nær så hurtigt som førhen, og hun var generelt bedre tilpas. 
Vi kunne derfor efter kun 4 ugers brug fjerne det daglige brug at smertestillende, og ingen at vores gamle hunde havde efterfølgende brug for det. Hvis ikke i kender produkterne er det værd at prøve, eller tage kontakt til Innordic og få en snak. I er også altid velkommen til at kontakte eller skrive til os, hvis i ønsker at vide mere. 


I kan læse meget mere om Innordic nedenunder og på deres egen hjemmeside, hvor i også kan bestillle produkterne:

Innordic's Produkter

Kompeet er energi til dit kæledyr

Kompeet er vegetabilsk fedt til muskulaturen i form af udvalgte planteolier. Disse har gennemgået en omfattende proces, som i princippet gør dem vandopløselige. Det energiholdige fedt transporteres derfor direkte ud i hundens muskulatur, så den bliver mærkbart mere arbejdsvillig, smidig og udholdende.

Kompeet Boost gi’r dit kæledyr et løft

Specialblanding med naturlige ingredienser. Basen er Kompeet, men her blandet med bl.a. ingefær, solbær, honning og elektrolytter. Velegnet til at gi’ dit kæledyr et løft eller til restitution efter sygdom
 

Omega-3-6-9 olie (doseringsflaske)

Lakseolie der gi’r wellness til dit kæledyr. Olien er fremstillet af laks fra Nordsøen. Omega-3-6-9 fedtsyrer er vigtige fedtsyrer, som hunden og katten ikke selv kan danne i kroppen, derfor skal de tilføres. De positive effekter på hunde og katte er mangfoldige og velkendte.

StrongJoint til leddene gi’r optimal bevægelighed

Forebyggelse, vedligeholdelse og restitution. Markedets kraftigste ledprodukt indeholder naturlige bioptagelige aktivstoffer samt det højt anerkendte energiprodukt Kompeet og det nye biooptagelige ledprodukt Arctiflex. StrongJoint løfter livskvaliteten på hunde med højt aktivitetsniveau og ikke mindst på ældre hunde

StrongJoint Junior

Kraftfuld ledpleje med naturligt glucosamin. Særdeles kraftigt produkt med naturligt glucosamin for optimal bevægelighed og restitution i dyrenes led. Udviklet med speciel fokus på unge hundes udfordringer.
StrongJoint Junior er en unik og naturlig blanding af Kompeet®, ArctiFlex og nøje udvalgte urter. StrongJoint Junior giver optimale betingelser for dyrenes led i alle situationer.

 • Måske markedets kraftigste glucosaminkilde

 • Udelukkende naturlige ingredienser

 • Biooptageligt glucosamin

 • Effektiv ledpleje.

StrongSkin sæt

Afhjælper og forebygger skader i dyrenes hud og pels. Unik sammensætning med bl.a. æteriske olier. Produkterne kan bruges sammen eller hver for sig - læs mere nedenfor:
 

StrongSkin EQ Start Up.

Alsidigt hudplejemiddel, som består af naturlige planteolier og æteriske olier specielt udvalgt med henblik på brug til dyr. Anvendelse: StrongSkin EQ Start Up fungerer bedst på ren og tør hud. Spray direkte på det ramte område og fordel nænsomt, eventuelt med en ren svamp, klud eller lignende. Svamp eller klud kasseres efter brug og bør af hygiejnehensyn ikke bruges på andre dyr. Udelukkende til udvortes brug.

StrongSkin EQ Follow Up.

Fed creme til brug på tynd og følsom hud. Ideel som genopbyggende pleje efter brug af StrongSkin EQ Start Up. 

 StrongSkin EQ Follow Up består af naturlige planteolier og æteriske olier specielt udvalgt med henblik på brug til heste og pleje af tynd og følsom hud. StrongSkin EQ Follow up er specielt egnet til brug på hud, der er behandlet med StrongSkin EQ Start up, for at opnå tilstrækkelig smidighed og styrke. Anvendelse: StrongSkin EQ Follow Up fungerer bedst på ren tør hud. Påføres direkte og efter behov det ramte område. Fordeles nænsomt med hånden. Udelukkende


StrongSkin EQ Wash.

Shampoo til specifik brug de steder, hvor dyret gentagne gange har haft hudproblemer. I stedet for at behandle, forebygger og forhindrer du problemet i at opstå. Derved sparer du dyret for ubehagelige symptomer, ligesom du ikke mister værdifuld tid til træning. StrongSkin EQ Wash er udviklet i samarbejde med eksaminerede farmaceuter.

 • StrongSkin EQ Wash er et alsidigt produkt til brug på dyr med gentagne hudproblemer. Kan også benyttes som præventiv behandling.

 • StrongSkin EQ Wash består af en blanding af milde sæbestoffer, plejende stoffer og æteriske olier – specielt udvalgt med henblik på brug til dyr og forebyggelse af hudproblemer.

 • Specielt egnet til brug på sart og følsom hud.

 • Anvendes for at give huden smidighed og styrke

Fenris

Tilskudsfoder til hunde med naturlige vitaminer og mineraler. Varieret kost er vejen til kroppens vigtige byggesten i form af vitaminer og mineraler. De fleste hunde spiser imidlertid ret ensformigt og kommer derfor let i underskud. Det kan have konsekvenser for fordøjelsessystemet og evnen til at optage næring, og ubalancerne kan resultere i dårligt immunforsvar, manglende energi samt problemer med pels og hud.Manuelt høstet Ascophyllum-tang fra Nordatlanten har højt indhold af naturlige vitaminer og mineraler.

Planterne er tørret nænsomt ved lav temperatur for at bevare og sikre kvaliteten af de vitale vitaminer og mineraler.

Ascophyllum-tangen i Fenris høstes på Irlands nordligste kyst. Det bæredygtige havbrug drives i et område med klassifikationen "Grade A", som er noget af det reneste vand i verden.Tangens naturlige balance mellem vitaminer og mineraler sikrer optimal optagelighed, og er et godt naturligt bidrag til hundens daglige behov.

StrongBuild

StrongBuild indeholder naturlige ingredienser til hurtig og effektiv muskelopbygning, udover Kompeet og solbær, hele soyabønner *, som efter nænsom kontrolleret tørring ved lav temperatur bliver groft formalet og forarbejdet i helt specielt produktionssystem, så bønnernes naturlige indhold af olier, fedsyrer, protein og essentielle aminosyrer bevares bedst muligt. Produktes høje indhold af de nævnte stoffer er enestående for et naturligt soyaprodukt og tilfører sammen med Kompeet og de nøje udvalgte urter i StrongBuild alle de vigtige essenser, der skal til for at hunden kan udvikle sine muskler på den bedst tænkelige måde.

Nukleotider er tilsat med det formål at hjælpe med regenerering efter muskel og vævskader.

 

StrongBuild er særligt velegnet til :

 

 • Hjælp til muskelopbygning efter skader eller sygdom.

 • Showhunde, weightpull hunde, jagthunde, agility, løb, mm.

 • Regenerering af diegivende tæver

 • Boost til muskelopbygning og mærkbart forbedret energi niveau

 • Højeffektiv optagelse af proteinet, understøttes af Kompeet´s super forenklede emulgeringsproces

StrongPaw

Optimal Pleje til hundens poter. Hundens poter er følsomme, og bliver dagligt udfordret. Vand, salt, varme og kulde kan udtørre huden, og give irritation og sprækker.

 

StrongPaw er et organisk produkt med en unik, molekylær struktur, som gør, at det trænger ind i huden. Derved etableres en sammenbinding og et vedvarende fugtighedsniveau, der gør huden meget stærk og fleksibel.

 

 • StrongPaw beskytter hundens poter imod fugt fra vand, salt, mm, og sikrer derved en sund og stærk trædepude.  

 • StrongPaw etablerer en naturlig barriere, der er aktiv i forhold til både et vådt og tørt miljø, hvilket er afgørende for at opretholde et korrekt fugtighedsniveau i huden. Holder trædepuden stærk og smidig.

 • Lugtfrit, sikkert og ugiftigt for både hund og ejer.

 • Naturligt produkt, der samtidigt er meget nemt at påføre

 • Udviklet i USA

bottom of page