top of page

FLATAZOR

Flatazor hundefoder
FLATAZOR Pro-Nutrition er et hundefoder i absolut topkvalitet som tilgodeser hundens behov på bedst tænkelige måder. Men FLATAZOR Pro-Nutrition er også mere end bare hundefoder i topkvalitet. Flatazor Pro-Nutrition hjælper din hund gennem hele livet til optimal velvære og sundhed, gennem ”skræddersyede” produkter tilpasset hundens daglige ernæringsbehov, alder, størrelse og aktivitetsniveau. Flatazor Pro-Nutrition er udelukkende fremstillet af de aller bedste råvarer og indeholder ingen former af biprodukter.

Det indeholder mere end 40 essentielle næringsstoffer, som Flatazor´s ernæringseksperter har nøje udvalgt sammen med et stort antal af højkvalitets ingredienser. Disse er specielt udvalgt for deres gavnlige indvirkning på vores kæledyrs sundhed.


Hemmeligheden bag

Flatazor indeholder Organolysats som er en naturlig biologisk sammensætning udvundet af dybthavsfisk. Organolysats er patenteret og findes derfor kun i produkter fra FLATAZOR.

Organolysats er afgørende for din hunds balance og trivsel, da det har et højt indhold af aminosyrer, Omega3 fedtsyrer, vitaminer og naturlige antioxidanter.

Organolysats sikrer: sund hud og skinnende og blank pels, vitalitet og stærkt immunforsvar samt styrkelse af tarmfloraen for en optimal fordøjelse. Flatzor har mere end 50 års innovation bag sig.

Flatazor Pro-Nutrition er produktet af Sopral´s ekspertise og know-how inden for fremstillingen af hunde- og kattefoder af absolut topkvalitet. Sopral er et fransk familieejet firma med mere end 50 års erfaring inden for produktion af hunde- katte og hestefoder i topkvalitet.

Sopral benytter den nyeste viden inden for forskning i sin produktion og fabrikken er helt unik i den måde den producerer og pakker foderet på, for at sikre, at selv den sidste foderkugle i posen stadig er lige så lækker og velsmagende som den første. Produktionen foregår i et meget sikkert miljø som lægger stor vægt på kombinationen af høj kvalitet, fleksibilitet og industriel effektivitet. Hele processen foregår i en absolut optimal sundhedsmæssig sikkerhed som garanterer at foderet er helt frit for sundhedsskadelige elementer.

Fabrikken blev designet til at imødekomme Soprals 4 hovedkrav: Kvalitet, præstation, sikkerhed og service. For at kunne producere det bedste foder, lægger Sopral meget stor vægt på forskning og udvikling gennem: grundlæggende forskning om den nyeste viden indenfor ernæring til hunde og katte, daglig kontakt med professionelle hunde- og kattefolk samt opdrættere. Derudover har de en meget skrap udvælgelse af råvarer af absolut højeste kvalitet, med særlige og effektive egenskaber som sikrer en unik fodersammensætning.

Sopral er ISO 9002 certificeret siden 1997og ISO 9001 siden 2003 samt iso 50001 certificeret.

 

Vores favoritter
Vores drægtige tæver fodres med Flatazor Prestige Puppy, dette foder bruger vi under hele drægtigheden, både før og mens vores tæve er med hvalpe. Det er også det samme foder som hvalpene vokser op på, mens de er hos os. Og det er bestemt også det foder vi anbefaler man bliver på den første tid, inden man skal skifte til Flatazor prestige Junior Maxi.
Vores hvalpe/ unghunde skifter vi omkring 12 ugers alderen over på Flatazor Prestige Junior Maxi, som de forsætter på indtil de er over 12 mdr gamle. Efter 1 års alderen bliver de kørt videre på Flatazor Prestige Adult Maxi. Et voksenfoder, som de skal blive på indtil de bliver senior hunde. Alle vores voksne hunde kører derfor på Flatazor Prestige Adult Maxi, hvilket de vil forsætte på indtil 8-års alderen, hvor de bliver til seniorhunde.
Vores seniorhunde kører i stedet for på det unikke senior foder, som hedder
Flatazor Protect Senior +

 

Flatazor Prestige Puppy

Generelt gør det sig gældende for alle fodervariationer fra Flatazor, at der er et højt indhold af naturlige antioxidanter. Æblefibrene som er i foderet, har et højt indhold af polyfenoler, som er naturlige antioxidanter der beskytter organismens celler. For hvalpe er det vigtigt at styrke immunforsvaret. Her sikrer gærekstrakt, sammen med frugto-oligosakkarider (FOS) og tilskud af Organolysats, en sund fordøjelse og et stærkt immunforsvar.
FOS kan ikke fordøjes, men gærer i stedet i tarmen og frigiver såkaldte flygtige fedtsyrer. Flygtige fedtsyrer er gode næringsstoffer for tarmcellerne. De beklæder og beskytter tarmvæggen og gør tarmmiljøet surt. FOS støtter således de gode bakteriers overlevelse, forbedrer fordøjelsen og fremmer optagelsen af vigtige næringsstoffer. FOS anvendes til forebyggelse og behandling af bakteriel smitsom diarre. FOS kan hindre de farlige bakterier i at formere sig, ligesom det beskytter cellerne i tarmen. Tilskud af FOS i foderet til tæver, der bruges i avl, hjælper med at øge antistoftallet (IgM) i mælken, som er et vigtigt immunglobulin der styrker hvalpenes immunforsvar, hvilket også er en af grundene til at vores tæver under hele drægtigheden og diegivningsperioden fodres på dette foder.

Når man er hvalp, er det vigtig at foderet har en høj fordøjelsessikkerhed, da en hvalpemave skal være modstandsdygtige overfor mange nye og udforende ting. Derfor har de i puppyfoderet lagt vægt på letfordøjelige ingredienser, som æg og kartoffelstivelse, som beskytter hvalpens fordøjelsessystem.


Flatazor Prestige Junior har som alle Flatazors produkter, et højt indhold af naturlige antioxidanter, som kommer fra æblefibrenes indhold af polyfenoler. Disse polyfenoler beskytter organismens celler, og er naturligt udvundet antioxidant. Til beskyttelse af knogler og led indeholder foderet tilskud af hydrolyseret brusk, chondroitin og glucosaminsulfat, som netop for unghunde i voksealderen er utroligt vigtigt. Tilsammen er de med til at styrke led og knogler. For en optimal fordøjlighed, har Flatazor fokus på foderpillens størrelse og konsistens, for at optimere fordøjligheden. Derudover indeholder Junior Maxi også frugto-oligosakkarider, som er med til at fremme udviklingen af tarmes gode celler og dermed skabe en stabil tarmflora. Dette sikrer bedre velvære i fordøjelsessystemet og ikke mindst dets funktionalitet. Tilsætningen af frugto-oligosaccharid forebygger smitsom diarré, som er forårsaget af farlige bakteriers formering i tarmen, samtidig med at det giver tilstrækkelig næring til tarmcellerne til at fremme deres regelmæssige gendannelse. En egenskab som for os er vigtigt, da unghunde ofte har en tildens til at spise diverse ting og sager.


Flatazor Prestige Adult Maxi har et højt indhold af naturlige antioxidanter. De kommer bl.a. fra æblefibrene, som har et rigt indhold af polyfenoler, der er en naturlig antioxidant, som beskytter organismens celler. Til beskyttelse af knogler og led indeholder foderet tilskud af hydrolyseret brusk, chondroitin og glucosaminsulfat, som styrker led og knogler. Glukosamin og chondrotin anses som bruskbeskyttende stoffer, og bruges både til behandling og forebyggelse af gigt. Alle disse er stoffer som har en brusk- og ledbeskyttende effekt, samt er med til at styrke vedligehold af muskler og led.

For en optimal fordøjelighed, har Flatazor fokus på kroketternes størrelse og konsistens, da det er med til at sikre en god fordøjelse. Tilskuddet af frugto-oligosakkarider fremmer udviklingen af tarmfloraen, der bidrager til fordøjelsessystemets velvære og funktionalitet samt forebyggelse mod diarre.Flatazor Protect Senior+

I Protekt senior+ er der stor fokus på organer, led og knogler. Flatazor Protekt senior+  indeholder flere bruskbeskyttere; hydroliseret brusk, chondroitin og glukosaminsulfat. Hydroliseret brusk spiller en vigtig rolle i vedligeholdelse af hundenes led og muskler. Det virker som et smøremiddel i de bevægelige led og kan således være med til at vedligeholde ledfunktionen og mindske belastningen på bruskvævet. Glukosamin er et sukkerstof, som findes naturligt i kroppens bindevæv, herunder brusk. Glukosamin stimulerer bruskcellerne til at producere kollagen og andre knoglesubstanser, og hjælper dermed til at bevare ledbrusken. Chondroitin er medvirkende til, at der oplagres tilstrækkeligt væske i brusken, så brusken kan forblive elastisk og derved opretholde sin støddæmpende egenskab. Man mener, at chondroitin både bevarer bruskens støddæmpende funktion og stimulerer reparationsfunktionen i bruskcellerne. Kombinationen af disse stoffer kan hjælpe med at modvirke slidgigt, udbedre beskadiget brusk og dæmpe symptomer på gigt.
For at øget mobilitet samt færre osteoartikulære smerter indeholder foderet også planteingredienser som: djævleklo, bambus, canadisk bakkestjerne, mjødurt, brændenælde, solbær. Fx har djævleklo (Harpagophytum procumbens) gennem mange år været solgt som naturlægemiddel herhjemme. Det europæiske lægemiddelagentur har accepteret plantens virkning på slidgigtsymptomer, men kun på basis af en langvarig anvendelse. Der er dog ingen tvivl om, at djævleklo har visse fysiologiske effekter, der modvirker inflammationstilstande.
For at øge beskyttelse af kroppens celler indeholder Flatazor Protect Senior + æblefibre samt planteingredienser som gurkemeje, rosmarin, selen og vitamin E. Æblefibrene som er i foderet, har et højt indhold af polyfenoler, som er naturlige antioxidanter der beskytter organismens celler.

Gurkemeje indeholder Curcumin er den vigtigste aktive ingrediens i gurkemeje. Det har kraftige anti-inflammatoriske virkninger og er en meget stærk antioxidant. Selen er et spormineral og en antioxidant, som beskytter kroppens celler mod udefra kommende påvirkninger og sørger for cellerne beskyttes mod oxidering (ældning af celler). Selen arbejder sammen med vitamin E for at styrke immunforsvaret og nedsætter risikoen for kræft.
Hos ældre hunde tilsættes der ofte større mængder antioxidanter i foderet, da antioxidanter kan være med til at forsinke kroppens ældningsproces. Derudover forebygger selen også mod hjertesygdomme, da det styrker hjertecellernes funktion.
Alt i alt beskyttes både det ydre, led og de indre organer på denne senior diæt. Helt unikke egenskaber, som netop Flatazor har udviklet til seniorhundene. Et helt unikt og fantastisk foder til den ældre hund, som i sit otium kun fortjener det bedste.  

 

Hvorfor bruger vi Flatazor
Hvis ovenstående ikke har overbevist dig om foderets høje kvalitet, så kan vi kun understeget og tale med meget store bogstaver om hvor fantastisk et foder det er og hvor godt vores hunde trives på det. Vi har skiftet alle vores hunde over på Flatazor af den simple årsag, at de bare fungerer bedre, er mere tilpasse og ser bedre ud på dette foder. Alle ting som vi vægter højt både som udstillings- og arbejdshunde, men også som en almen familiehund.
Det er vigtigt for os, at vores hunde får det aller bedste, så de ikke kun har det godt, men også så de kan yde deres bedste når det kræves af dem. Både til træning, prøver og på udstilling. De markant synlige forskelle som vi har oplevet ved foderskift til Flatazor er bedre og mere skinnende pels, en pels som er mere fyldig også under fældning, højere velvære og bedre appetit.
Vi kan kun varmt anbefale at skifte foder til Flatazor, det er absolut det hele værd. Når først man har prøvet foderet og oplevet den markante forskel på ens hund, så er man ikke i tvivl om at det er det rette valg for jer begge.

Hvor kan jeg læse mere om foderet og hvor bestiller jeg Flatazor?
Du kan læse meget mere om foderet og de mange forskellige variationer på www.zoa.dk
Hvis du ønsker at bestille Flatazor kan du kontakte Lena direkte på tlf. 28 87 67 52, eller sende hende en mail på: Zoa@zoa.dk
Du er også altid velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål til foderet eller er interesseret i at høre mere om hvordan vores hunde trives på det, samt hvilke markante forskelle vi har oplevet ved foderskiftet. 

bottom of page